Mijn Verhaal

Ik ben Mia en mijn droom is een mooiere wereld waar iedereen tot z’n recht komt. Ik blog op WelvaartvoorIedereen over de ongelijkheid in de wereld, wat er allemaal mis is, wat de oorzaken zijn en … hoe het beter zou kunnen.

Is de transformatie naar een mooiere wereld ingewikkeld, moeilijk, zwaar? Nee, ik denk dat het op een superleuke manier kan!

Want wat als we allemaal onze DROOM gaan leven? Als we nu eens allemaal gewoon gaan doen wat we het liefste willen en het beste kunnen? Als we werkelijk gaan doen waarom we hier op aarde zijn gekomen…. Wat een POWER zou er dan vrijkomen!

Ik heb DROOMWAARD opgericht: een plek waar dromen kunnen groeien en bloeien, waar ze worden gekoesterd en werkelijkheid kunnen worden.

Je kunt lid worden van de besloten Facebookgroep DROOMWAARD. Daar kunnen we elkaar ondersteunen en aanmoedigen. Je kunt er je vragen kwijt, ik deel inspiratie en ga livestreams doen over onderwerpen waar jullie mee zitten.

Op de afsprakenpagina kun je me boeken als je eens met iemand van gedachten wilt wisselen over je droom, waar je tegenaan loopt en wat je in de weg staat. Het kan live of per skype.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Mia Molenaar
Mendelweg 22c
2771 TP Boskoop
info@droomwaard.nl
KvK 67878814
NL90 ASNB 0942 9858 18
© 2016 Mia Molenaar | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Ontwerp website: Toisca Studio